30 jaar kennis en ervaring in letselschadeafhandeling

Sileo Letselschade is Rob Borninkhof, meer dan 30 jaar werkzaam in de letselschadebranche en gek op zijn vak. Sileo houdt zich uitsluitend bezig met het bijstaan van slachtoffers van letselschade.

Rob Borninkhof: “Door mijn kennis en ervaring kan ik slachtoffers van letselschade slagvaardig van begin tot einde begeleiden in de verhaalsactie tegen de aansprakelijke partij of hun verzekeraar. Ik begrijp wat iemand in deze situatie doormaakt. Vaak is zijn of haar leven drastisch veranderd. Dan heb je behoefte aan houvast en wil je zeker weten dat jouw belangen maximaal behartigd worden.”

“Ik geloof in een intensieve en heldere communicatie. Ik heb regelmatig direct contact met cliënten, zonder tussenkomst van een assistente of secretaresse, zoals bij veel bureaus het geval is. Daarnaast werk ik landelijk en bezoek ik klanten in hun eigen omgeving. Die persoonlijke benadering en bevlogenheid worden gewaardeerd. Ook door assurantietussenpersonen die natuurlijk willen dat hun klanten in goede handen zijn bij een expert.”

Rob Borninkhof

Rob Borninkhof

  • Afgestudeerd in Nederlands recht en aanvullende vakcursussen in letselschadeafhandeling.
  • Ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut Van Register Experts (kwaliteitsgarantie in schade-expertise, www.nivre.nl).
  • Lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (www.nis-letsel.nl) voor kennisverdieping en -uitwisseling.
  • Woont in Amstelveen en heeft een vrouw en twee kinderen.

Wat cliënten zeggen over Rob

Ik heb het geld inmiddels ontvangen. Fijn dat de zaak hiermee is afgehandeld. Graag wil ik je enorm danken voor je inzet en het mooie eindresultaat. Ik zal je zeker aanraden in mijn omgeving.

Roeland

Hierbij wil ik je graag informeren, dat het door ASR genoemde bedrag door mij is ontvangen. Ik ben er heel erg blij mee. Ik wil je hierbij graag bedanken voor je inzet, je vastberadenheid en je volhardendheid, waardoor je net dat ietsje meer kon betekenen. Ik ben uiterst tevreden over hoe je deze zaak hebt afgehandeld en kan je bij eenieder aanbevelen.

Wija

We zijn blij dat alles afgerond en achter de rug is. Jouw bijstand was uitstekend. Je hebt al het werk uit onze handen genomen en we hebben er zo maar weinig omkijken naar gehad. Nogmaals bedankt!

Harry en Francis

Nu alles helemaal afgerond is en ik het geld binnen heb, wil ik je hartelijk bedanken voor de hulp de afgelopen maanden. Ik heb de hele gang van zaken als zeer prettig ervaren. Bedankt.

Erik

Ik vond uw hulp top, en veel beter dan de rechtsbijstand. Ik heb veel meer aan u gehad, en het voelde ook meer persoonlijk dan de rechtsbijstand van wie u het toen had overgenomen. U deed erg uw best en de communicatie was ook erg goed verlopen. Groet, Lakisha

Lakisha

De zaak is rond. Dankjewel voor alle goede zorgen en voor je tijd. Twee woorden die je typeren: zorgvuldig en betrouwbaar. Hartelijke groet, Chloe

Chloe

Inmiddels hebben wij het geld ontvangen. Wij willen je hartelijk danken voor het vakkundig advies en de goede zorgen. Mochten we je ooit nodig hebben, wat we niet hopen, dan zullen wij zeker contact met je opnemen.

Gert en Petra